به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان، جلسه شورای فنی استان با حضور معاونت عمرانی خوزستان ، نماینده دفتر فنی استانداری، نمایندگان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، رئیس و عضو هیات رئیسه سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، نمایندگان برق منطقه ای استان، شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و سازمان آب و فاضلاب خوزستان در محل سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد.
مهندس کمال دویده، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان در این جلسه ضمن ارائه کتابچه گزارش عملکرد هیات مدیره دوره هفتم این سازمان در سال ۹۸ و همچنین بیان مختصری از اقدامات صورت گرفته ، اظهار کرد: هیات مدیره دوره هفتم معتقد است که ساخت و ساز اگر به دست مجریان ذی صلاح و افراد واجد شرایط انجام شود ، می تواند زمینه ارتقاء کیفیت ساختمان را بعنوان سرمایه ملی در پی داشته باشد.
وی عنوان کرد: پس از پیگیری های مستمر ، مکاتبات بسیار و تشکیل جلسات متعدد و پس از تصویب اجرایی شدن طرح مجریان ذی صلاح در هیات ۴ نفره استان ، بحث سازندگان مسکن از اواسط مرداد ماه سال ۹۸ برای ساختمان های ۸ سقف به بالا اجرایی شد ، که جا دارد از حمایت های همه جانبه و دلسوزانه معاونت محترم عمرانی استانداری خوزستان ، جناب آقای دکتر عبیات و مدیرکل محترم راه و شهرسازی استان تقدیر و تشکر نماییم.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان افزود: از تاریخ فوق تا کنون ۶۱ پروژه در مرکز استان دارای مجری شده اند که مساحت آن ها برابر با ۱۳۵ هزار مترمربع است.
وی بر لزوم تعامل دستگاه ها و سازمان های مرتبط با ساختمان تاکید کرد و ادامه داد: در این دوره از هیات مدیره همواره در تلاش برقراری تعامل با سایر دستگاه های اجرایی تعیین شده در قانون نظام مهندسی بوده ایم و اگر این حلقه های ارتباطی و تعاملی مابین دستگاه های اجرایی، اعضای سازمان و مالکان بطور کامل شکل بگیرد، قطعاً شاهد ساخت اماکن مسکونی ، تجاری و … با کیفیت تری در سطح شهرهای استان خواهیم بود.
دویده در ادامه افزود: در خصوص اجرایی نمودن مجریان ذی صلاح انتظار همکاری از کلیه دستگاه های مربوطه را داشتیم اما متاسفانه علی رغم مذاکرات و جلسات منعقده ، همکاری موثری با نظام مهندسی از سوی برخی نهادهاو تشکل ها نشد و به تنهایی این طرح را به مرحله اجرا درآوردیم.
وی از راه اندازی واحد شناسنامه فنی و ملکی و سازندگان مسکن و ساختمان (مجریان ذی صلاح) در سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان خبر داد و گفت: مسلماً، اجرای قانون حضور مجریان ذی صلاح و صدور شناسنامه فنی و ملکی در روند ساخت و سازها ، به صنعت ساختمان در کشور کمک خواهد نمود.
در ادامه این جلسه آقای مهندس عصاره به بررسی راه کارهای چگونگی انجام بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان پرداخت و پیشنهاداتی را ارائه نمود که در قالب آن مصوب گردید کارگروهی با هدف اجرایی نمودن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و تهیه و تدوین دستورالعمل های مرتبط، متشکل از نظام فنی و اجرایی، سازمان نظام مهندسی ساختمان، اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل استاندارد، دفتر فنی استانداری، شرکت توزیع نیروی برق و برق منطقه ای استان تشکیل گردد و سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان به عنوان دبیرخانه این کارگروه انتخاب گردید.
همچنین مصوب شد ، با هدف هم اندیشی بیشتر در روزهای آتی ، جلسه شورای فنی استان با حضور نمایندگان کانون انبوه سازان نیز برگزار گردد ، تا ضمن شنیدن نظر ایشان ، اجرایی شدن طرح مجریان ذیصلاح مورد به شکل بهینه تری صورت گیرد.
دیدگاه ها بسته شده اند.
دیدگاه ها بسته شده اند.